SİVAS / YILDIZELİ - Yolkaya Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'nın  104.YILINI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK.BU MUTLU GÜNÜMÜZDE YOĞUN KATILIMLARIYLA YALNIZ BIRAKMAYAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Yolkaya Ortaokulu ailesi olarak öğrencilerimize karneleri verdik ve bir dönemi daha geride bıraktık.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI PROGRAM SUNULMUŞTUR.

Kas

OKULUMUZ SİVAS'TA DÜZENLENEN OKUL SPORLARI KROS İL SEÇMELERİNDE YILDIZ KIZLAR KATEGORİSİNDE İL 4.LÜĞÜ YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE İL 3.LÜĞÜ ELDE EDEREK KUPA VE MADALYA ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.BU BÜYÜK BAŞARILARINDAN DOLAYI OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ SERAP DEMİRLİ VE SPORCULARINI TEBRİK EDERİZ.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılı dolayısıyla okulumuz öğrencileriyle 100 kareografisi yaptık.Yine okulumuz öğrencileri ile birlikte Cumhuriyet Yürüyüşü yaptık.100.yıla yakışır bi şekilde okul koridorlarımızı ve sınıflarımızı süsledik.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programını öğrencilerimizin okuduğu çeşitli şiirler ve şarkılarla gerçekleştirdik.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Eyl

İlköğretim haftası kutlama programımızı gerçekleştirdik.2023/2024 Eğitim-öğretim yılımız tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

"Okumak, iki ruh arasında âşıkane bir mülakattır."
                                                         C.MERİÇ

Okulumuzda başlatılan "Okuması Sizden, Hediyesi Bizden" projesi kapsamında, Mayıs ayında en çok kitap okuyan öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Hediye töreninde konuşan okul müdürümüz Halil KAYHAN; teşviklerinden dolayı öğretmenlere, projeye yoğun taleplerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek projenin daha güzel ve büyük hediyelerle devam edeceğinin müjdesini verdi.

Nis

Bugünün taze fidanları, yarının devrilmez çınarları olarak Aziz Vatanın şüheda ile suladığı toprağa kök salacaklar. Bu inanç ve azimle; bizler eğitimin fedakar neferleri olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her daim yanında olmaya; mutluluklarını mutluğumuz, üzüntülerini üzüntümüz sayıp yarınlara sağlam adımlarla yürümeleri için elimizden geleni yapmaya hazırız.   En başta; sağ gözünde hilal, sol gözünde yıldız parlayan aziz milletimizin çocukları olmak üzere tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbî duygularımızla kutluyoruz. Millî iradenin temsil edildiği Gazi Meclisimizin açılışının 102. Senei Devriyesi kutlu olsun!