SİVAS / YILDIZELİ - Yolkaya Ortaokulu

OKULUMUZDA DEPREM TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI

Okulumuzda "1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri" kapsamında tüm il geneliyle eş zamanlı olarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikattan önce öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirilen öğrencilerimiz, siren sesinin çalması ile okul afet yönetimi planına uygun olarak binadan tahliye edilerek toplanma noktasına ulaşmaları sağlandı. Ardından okulumuz öğretmenlerinden Gökhan HASTÜRK'ün koordinesinde, öğrenciler tarafından hazırlanan bilgilendirme programı yapıldı. Programın sonunda Okul Müdürümüz Gökhan DOĞAN, deprem konusunda okul olarak gerekli tedbirlerin alındığını ve afetlere karşı hazırlıklı olduklarını dile getirdi. DOĞAN, en son öğrencilerimize hitaben, "Deprem öncesinde, esnasında ve sonrasında yapılması gereken maddeleri aileleriniz ile paylaşmanız ve onların da bilgi sahibi olmalarını sağlamanız çok önemli." dedi ve öğretmen ve öğrencilere tatbikatta gösterdikleri ciddiyet ve özveri için teşekkür etti.

09-03-202209-03-202209-03-2022

Yayın: 09.03.2022 - Güncelleme: 09.03.2022 11:13 - Görüntülenme: 128